Tolkiens Arda – Sveriges stora Tolkienforum

Välkommen till Sveriges stora Tolkienforum! Klicka här för att gå till förstasidan.
Aktuellt datum och tid: fre dec 02, 2022 12:35 am

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Ardahíni – Tolkiensällskapet på Internet
InläggPostat: sön nov 23, 2003 8:07 pm 
Offline
Varit med förr....
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons jul 30, 2003 8:59 pm
Inlägg: 680
Ort: Urshult
Har du någonsin känt dig sorgsen för att det inte finns något Tolkiensällskap i din stad? Eller trots existensen av ett inte riktigt kommit till skott och gått med? Nu får du revansch! Vi har nämligen bildat Ardahíni – Sveriges Internet-Tolkiensällskap, här på Tolkiens Arda. Och det bästa är att medlemskapet är gratis och helt kravlöst! Allt du behöver göra för att vara med är att fylla i medlemsanmälan.

Senast uppdaterat: 2007-12-26.

Vadå Tolkiensällskap?
Så vad gör man i ett Tolkiensällskap? Det man tycker är roligt! Grundtanken är givetvis att samla människor med det gemensamma intresset Tolkien, men du kan lika gärna vara med bara för att ha kul. Det finns inget krav på att du behöver göra något speciellt, men däremot så får du möjlighet att göra saker. Inom ett Tolkiensällskap finns det bland annat olika avdelningar – gillen – som sysslar med smalare aktiviteter inom intresset: till exempel alviska språk, Ardas historia och spel. Ardahíni är ett Internet-Tolkiensällskap, vilket innebär att vi huvudsakligen verkar via Världsväven. Detta har fördelen att det inte spelar någon roll var någonstans i världen du befinner dig – du kan fortfarande vara en aktiv medlem, och du behöver inte ens lämna hemmet.


Vad får jag?
Det finns många fördelar med att vara med i Ardahíni, jämfört med om du bara skulle läsa Tolkien på egen hand. Via Tolkiens Arda kommer du kunna logga in på medlemsavdelningen som vi öppnar så fort som möjligt, och vi kan erbjuda en hel del saker:

• Gillen: Du träffar andra med Tolkien som intresse och har möjlighet att gå med i hur många gillen som helst, för att ha ännu roligare.

• Rabatter: Under perioder får alla medlemmar rabatt i svenska spelbutiker och på andra Tolkienrelaterade evenemang, samt på framtida böcker av Tolkiens Arda.

• Irl-träffar: Ardahíni organiserar medlemsträffar på olika platser i Sverige, där du kan träffa andra Tolkienintresserade – så kallade irl-träffar (irl står för engelskans "in real life").

• Gratis böcker: Ardahíni kommer att ha möjlighet att köpa in material, såsom böcker och prylar, åt medlemmarna, som alla sedan äger tillsammans och kan låna.

• Lokala Tolkiensällskap: Ardahíni har ambitionen att dra igång en kampanj med målsättningen "det ska finnas ett Tolkiensällskap i varje svensk stad". Där kan du lära dig hur just du och dina kompisar kan bilda ett lokalt Tolkiensällskap, och dessutom få pengar i bidrag för det! Alla våra medlemmar kommer också genom detta ha möjlighet att ta reda på var det närmaste lokala Tolkiensällskapet finns.

• Gratis speltidning: Alla våra medlemmar som vill får speltidningen Signaler från Sverok, som handlar om bland annat rollspel och lajv, hem i brevlådan. Som medlem kan du anmäla din prenumeration på Signaler från Sverok här: http://www.sverok.se/index.php?id=1411

Och kom ihåg – det kostar ingenting att vara med!


Personuppgifter behandlas konfidentiellt
Dina uppgifter om namn, kön, adress, telefonnummer och personnummer behandlas helt konfidentiellt och kommer enbart att anges internt till Sveriges roll- och konfliktspelsförbund, som aldrig sprider något vidare olovandes. Uppgifterna kommer inte att visas för andra medlemmar. För dig med telefonskräck så kan vi lugna med att telefonnumret inte kommer användas av Ardahíni så länge du har en fungerande mejladress – då vi är ett Internet-Tolkiensällskap är det är via e-post vi informerar. Därför är det viktigt att du ser till att låta oss veta när du byter mejladress.


Du blir medlem i Sverok
Ardahíni är anslutna till Sveriges roll- och konfliktspelsförbund – Sverok. Detta innebär att du har möjlighet att få förbundets speltidning Signaler från Sverok (se ovan), får använda deras lokaler, material och erbjudanden samt kan påverka förbundet på årsmötet – idel bra saker!


Med andra ord så finns det ingen anledning till att inte gå med i Ardahíni! Har du fler frågor? Hör av dig till ardahini@tolkiensarda.se Du kan läsa föreningen stadgar här.

Vi behöver följande uppgifter av dig:

Förnamn:

Efternamn:

Ditt namn på forumet (om du är registrerad):

Kön:

Gatuadress:                     

Postnr:

Ort:

E-post:

Personnummer:*

Telefonnummer (inklusive riktnummer):Du anmäler dig genom att skicka ett mejl med dessa uppgifter ifyllda till ardahini@tolkiensarda.se Skriv "Medlemsansökan Ardahíni" i ämnesraden.

Mae govannen ('väl mött')!

* Personnummer liksom vissa av de andra uppgifterna samlar vi bara in för att de krävs för att vi ska kunna söka bidrag hos Sveriges roll- och konfliktspelsförbund (http://www.sverok.se). Ditt personnummer kommer endast att finnas hos Ardahíni och Sverok och aldrig lämnas vidare till någon annan. Personnummer är enligt Datainspektionen inte känsliga personuppgifter, utan klassificeras som offentliga uppgifter.


Upp
 Profil Skicka e-post  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010